Mybet сключи спонсорска сделка с Борусия Мьонхенгладбах

Европейският оператор за спортни залози, mybet Group, обяви сделка, в следствие, на която ще стане новият съ-спонсор и партньор за спортни залагания на клуба от германската Бундеслига, Борусия Мьонхенгладбах, за следващите два футболни сезона.

Съгласно условията на сделката марката mybet ще бъде представена на видно място на 47 000-метровия стадион на клуба – Борусия Парк и на автобуса на отбора. Освен това марката също ще бъде силно популяризирана в онлайн печатните и социалните медийни канали на клуба.

В изявление, потвърждаващо спонсорската сделка, директорът по спонсорствата, доставките и събитията на Борусия Мьонхенгладбах, Гуидо Ухле, заяви: „Ние сме много доволни от партньорството с mybet. Компанията е утвърден играч на пазара на спортни залагания повече от 15 години.“

Mybet Group в момента е лицензирана в няколко европейски държави и е със седалище в Берлин, освен това има офиси в Кьолн и Малта. Компанията предлага своите продукти за залагания и игри под франчайз система, като същевременно снабдява регионалните хазартни доставчици в Европа и Африка като им едоставчик на B2B услуги.

Маркус Пеулър, главен изпълнителен директор на mybet Holding SE добави: „Футболът е най-важният спорт, когато става въпрос за спортни залагания. Тъй като нашата новопроизведена онлайн платформа за продукти вече работи, е време mybet отново да присъства на сцената на Футболната Бундеслига.

С Борусия от Мьонхенгладбах, ние подкрепяме клуба, чийто образ и развитие през последните няколко години напълно отговарят на нашите цели.“