Националната лотария на България избира Kambi за доставчик на марката 7777.bg

Скандинавския индустриален доставчик на платформи за спортни залагания, Nasdaq Kambi Group Plc потвърди, че е сключил договор за услуги с българската лицензирана хазартна компания Национална лотария АД.

В следствие на споразумението Kambi ще стане водещ доставчик на платформа за залагания за марката 7777.bg на Национална лотария АД, която се смята за най-популярната дестинация за лотарийни и игри в България.

Миналата година 7777.bg добави към своето портфолио продукт за спортни залагания, но за да постигне целите си за растеж, Национална лотария АД реши да заработи заедно с продукта за спортни залагания на Kambi.

Лицензираната от Държавната комисия по хазарта в България, 7777.bg има установена клиентска база от над 2 милиона регистрирани играчи.

Кристиян Найлен, изпълнителен директор на Kambi, коментира партньорството: „Имаме удоволствието да бъдем партньори с Национална лотария АД в България.

Споделяме една и съща визия, която е да предоставим най-добрите спортни залагания на клиентите на 7777.bg, които да са забавни и безопасни.”

Найлен отбелязва също така високите амбиции на Национална лотария за продукта за спортни залагания на 7777.bg, чиято цел е бързо да се превърне във водещата онлайн дестинация за българските бетъри.

„Марката 7777.bg е в основата на игрите в България и е широко уважавана и популярна сред играчите. Ние сме много развълнувани от плановете за растеж на 7777.bg да спечелим първа позиция във всичките вертикали в България. С властта на Kambi Sportsbook и внушителната клиентска база на 7777.bg заедно ще изградим устойчиво и водещо пазарно предложение.“ добави Найлен

„Подписваното споразумение с Национална лотария АД се вписва добре в стратегията на Kambi за насочване към операторите от първи ред и пазарни лидери на регулираните пазари, което може да доведе до увеличаване на пазарния ни дял и на нашите оператори.”

Сделката представлява втората по важност клиентска победа на Kambi за толкова много месеци. През юни компанията обяви партньорство с колумбийската Corredor Empresarial S.A., най-голямата частна мрежа за хазартни игри в Латинска Америка. Kambi ще предостави решение за спортни залози на новата марка BetPlay на оператора.

С поглед към началото на партньорството Милен Ганев, маркетинг директор на Национална лотария АД коментира: „Ние сме известни с факта, че работим само с най-висококачествени доставчици и Kambi е точно такъв. Правим това, за да служим на нашите крайни клиенти по най-добрия начин и да им дадем най-добрия опит, който заслужават. Заедно вярваме, че това партньорство ще подкрепи мисията ни да станем водещ доставчик в областта на спортните залагания.“