Искате ли да заложите на победителя в Евробаскет 2017?

Всеки, който иска да заложи на победителя в Евробаскет за 2017 г., трябва да се насочи към Bwin, където ще намери най-добрите коефициенти за всеки отбор!

Евробаскет 2017 официално ще започне на 31 август и ще завърши на 17 септември. Очаква се да бъде вълнуващ турнир, а дори и най-добрите експерти в баскетболните залагания имат затруднения да предскажат победителя.

Докато редица онлайн оператори за спортни залагания предлагат коефициенти за Евробаскет през 2017 г., Bwin е най-добрият вариант. Те дават на всеки отбор големи коефициенти. Независимо дали искате да заложите на фаворит или аутсайдер, ще намерите това, което търсите тук.

Залогът на победител в Евробаскет 2017 е добър избор поради редица причини. Това е един турнир, който все още не е започнал, което означава, че коефициентите са чисто спекулативни. На второ място, това ви дава време да проучите най-добрите шансове на всеки отбор да спечели. Нека да разгледаме текущите фаворити.

Фаворити за залагания на Евробаскет 2017

Не е изненада, че Испания е ясен фаворит на турнира в Bwin. Те са шампиони от 2015 г. и се нареждат на първо място в света. Испанският коефициент за спечелване на Евробаскет 2017 е 3.00.

Сърбия е другият фаворит в момента. Сръбският отбор се класира на четвърто място в последния турнир, но те винаги са били силна конкуренция и със сигурност са най-добре сформираният отбор в целия европейски баскетбол. Коефициента на Сърбия да спечели Евробаскет е 4.50. Искате ли да заложите на аутсайдер, който ще направи изненада и ще взриви хазартните новини? Помислете за залог на Турция, чийто коефициент в момента е 17.00.

Искате ли да заложите на победителя в Евробаскет 2017? Насочете се към Bwin. Тук ще намерите пълен списък с коефициенти за всеки отбор, както и някои други страхотни възможности за залагания на баскетбол за 2017!