Sportium се готви за навлизане на пазара в Колумбия

Испанският лицензиран онлайн оператор за спортни залагания Sportium (sportium.es) продължава експанзията си в Южна Америка, като обяви, че ще влезе в колумбийският пазар за онлайн залагания.

Ladbrokes и Grupo Cirsa Spanish стартираха в Колумбия, следвайки успешен южноамерикански дебют в Панама, където услугите им са силно застъпени.

Говорейки пред испанските медии, главният изпълнителен директор на Sportium, Алберто Елхаррат разясни, че неговата компания е в последните етапи от прегледа на дигиталния лиценз от страна на колумбийския регулатор Colijuegos. Позитивното управление на Sportium очаква да пусне своя портал Sportium.com.coo до края на 2017 г.

С получаването на лиценз, испанският оператор, Sportium, ще стане първият международен оператор на залагания, който ще влезе на новорегулирания колумбийски пазар на онлайн хазарт.

В подготовката за навлизането си на пазара, от спортния маркетинг обявиха бившия колумбийски футболен капитан Хавиер Варгас като нов посланик на марката.

Увереният Елхаррат заявява, че иска бързо да установи Sportium като водещ многопродуктов оператор за колумбийските потребители на залагания.

„Ние познаваме страстта за спорт, с която колумбийците живеят, което прави този пазар привлекателно предложение за нашата интернационализация. Sportium ще донесе на Колумбия широка гама от спортове, многоканален достъп, опит и иновации, които ще бъдат ключа за успеха, който потребителите могат да намерят в нашия бизнес. „