Betsafe ще си партнира с UFC звездата, МакГрегър

Betsafe назова звездата на Ultimate Fighting Championship (UFC) Конър МакГрегър като ЕС посланик, само няколко седмици преди легендата в смесените бойни изкуства да се противопостави на боксовата легенда Флойд Мейуедър в много очаквания мач.

Двамата ще се срещнат в боксов мач в Лас Вегас, Невада, САЩ, като някои букмейкъри прогнозират, че битката може да генерира рекордни залози.

Betsafe ще предлага коефициенти от 49/1 на всички нови клиенти, за победа на МакГрегър, който ще се изправи срещу боксьор с рекордните 49 двубоя без поражение.

В допълнение, логото на марката Betsafe ще се появи на гащетата на МакГрегър по време на състезанието, а клиентите ще имат шанса да спечелят VIP пътуване, за да гледат мача на живо.

Партньорството ще продължи след края на битката и ще бъде запазено за следващите 18 месеца, като Betsafe ще създаде изключително и иновативно съдържание, свързано с МакГрегър, както и предлагане на залагания на клиентите.

Никола Фитън, изпълнителен директор на Betsafe, заяви: „Конър е един от най-големите спортисти в света днес, известен с изключителния си талант, работна етика и личност, това са ценности, които отразяваме всеки ден в Betsafe.

„Ние твърдо вярваме, че страстта винаги преодолява коефициентите и днес няма спортна звезда в света, която да вдъхновява и да въплъщава толкова страст, колкото Конър.”