Три полезни бетинг стратегии, които работят

Не е лесно да си печеливш играч в спортните залози, но може да използвате бетинг стратегии, с които да подобрите вашата игра. В тази статия ще ви запознаем с три полезни стратегии за спортни залози, които работят и ще ви помогнат. Също така в сайта betportal.bg може да разгледате още много полезни стратегии за залагане.

Стратегия за залагане на арбитраж

Тази стратегия се нарича още „arb“ залагания. Ще използвате разликите в коефициентите в различните спортни книги. Букмейкърите се различават по скоростта на промяна на коефициентите, тъй като факторите на играта се променят. Понякога тези разлики са достатъчно добри, за да спечелите.

Трябва да направите няколко изчисления, за да определите залога, който ви е необходим за залозите. Има arb калкулатори, които улесняват тези изчисления. Ето пример за Arb залог:

Заложете 66,95 лева за отбор А при 1,53 коеф. = 102,43 лева
Заложете 33.05 лева за отбор B на 3.10 коеф. = 102.46 лева

В този пример ще използвате 100 лева за залагане. Единият залог ще бъде неуспешен, но другият залог ще спечели. Печалбите от Arb залагания са минимални, но безрискови.

Стратегия за залози на увеличени коефициенти

Букмейкърите често увеличават коефициентите за привличане на залагащите. Ще се възползвате от тези увеличения, за да направите повече, отколкото бихте имали с по-ранния коефициент. Ако букмейкърът увеличава коефициент от 2,1 на 2,6, ще имате 0,5 разлика. Ако сте планирали да заложите 10 лева, ще направите допълнителни 50 лева от увеличаването на коефициентите. За разлика от arb залаганията, понякога ще загубите на увеличени коефициенти.

Стратегия за системни залагания

В тази стратегия ще покриете своите залози с различни селекции за залагане. Да предположим, че имате три пазара за залагане A срещу B, C срещу D и E срещу F. Можете да подредите тези залози в залог права колонка. Но ако загубите един, целият фиш е загубен. Системен залог покрива всички резултати в залозите, които сте заложили. Примерът по-горе ще ви даде три двойни линии. Трябва да заложите на всеки от тях. Ако трябва да заложите 10 лева, общата сума ще бъде 30 лв. Предимството тук е, че ако едната селекция загуби, все пак печелите другите две селекции и няма да сте на загуба.