Стратегия за залагане на голове до полувремето на живо

Футболните мачове могат да предложат много стратегии за залагане. Залагащите в букмейкъри като PalmsBet имат много опции на всички футболни двубои. Един от най-популярния залог е за попадения през първото полувреме – букмейкърът има опция над 0.5 гола, над 1.5 гола до полувремето и т.н. На тези пазари залагащите могат да си изградят добри стратегии за залози, като се основават най-вече на залагане на резултатни отбори с атакуващ стил на игра. Ето и каква е нашата стратегия за залагане до полувремето:

Изберете футболен двубой с нисък коефициент за над 0.5 гола през първото полувреме. Например мач между отборите на Реал Мадрид и Валенсия. Много често през първите минути на двубоите не падат попадения, като така коефициентът на живо за над 0.5 гола до почивката се вдига. Все пак обаче букмейкърите знаят много добре какви коефициенти да предлагат и щом са дали нисък коефициент преди мача, то вероятността да има гол до полувремето е много голяма. При резултат 0:0 към 20-ата минута на двубоя, вие ще имата на живо доста по-висок коефициент за попадение през първото полувреме. Така вие може да вземете по-висока ставка и това е залог със стойност, като може да направите добра печалба. В Палмсбет коефициентите за залагане на живо са доста добри и ще имате добри възможности за печалби, използвайки тази стратегия. Преди двубоя обаче трябва да направите анализ на двата отбора и колко често има голове до почивката, за да пресметнете рисковете.

В някои случаи дори може да опитате и залог за над 1.5 гола до първото полувреме при подобна стратегия. Тук обаче залогът трябва да бъде направен към 10-ата минута при резултат 0:0. В повечето случаи е добре да залагате на големи фаворити срещу по-малки отбори, като очакванията са за разгромен успех за по-класния тим. Много често силните отбори бележат поне 2 гола до почивката на подобни съперници и вие ще може да спечелите добри пари.