Стратегия за залагане на тенис – как да печелим от залози на сетове

Да осъзнаеш, че в залаганията на тенис има нещо повече от това просто да заложиш на победител в мач, е жизненоважно, ако някога искаш да извлечеш печалба от този спорт. Един от съветите за стратегията за залагане на тенис, за който говорят много играчи, е залагането на сетове. Когато бъде направено правилно, това може да бъде перфектен пазар за вас, както да постигнете добра печалба, така и да се насладите на мачовете, които гледате. Ето всичко, което трябва да знаете за вашите опции за тенис залагания на сетове.

Какво е залагане на сет в тениса?

Залагането на сет в тениса е терминът, който се дава на залози, направени на пазари, които се фокусират върху отделни сетове в рамките на един мач. Има набор от налични пазари в рамките на залаганията, като основните са точен резултат от мача (в сетове), победител в сета и точен резултат в сета. Пазарите за залагания обикновено са достъпни за залагане както преди мачовете, така и по време на игра. Това дава предимството на играча да определя времето на своите залагания и също така да прави по-точни и залози в хода на мача в сравнение с например поставянето на един по-голям залог на победителя в мача в началото на състезанието.

Един от големите проблеми при залагането на тенис – и особено в Големия шлем – са ниските коефициенти в ранните кръгове на турнирите. Новак Джокович може да има минимален коефициент да победи съперник от първия кръг на Уимбълдън и затова подкрепата му едва ли си струва заложените пари. Понякога играчите правят залози от типа права колонка на големите фаворити да спечелят с 3-0 сета в първите кръгове на турнирите от Големия шлем. Други играчи пък фокусират залозите си на живо, като залагат за победител в сета на фаворит, когато неговият съперник е направил пробив. Това са добри тенис стратегии и може да ги използвате, за да печелите от тенис залози.