Стратегии за успешно залагане на Over/Under във футбола

Добре известно е, че залозите Over/Under са сред най-използваните във футбола, защото се считат за по-лесни от другите видове залози. Ето защо много залагащи предпочитат да играят на брой голове, особено неопитните играчи. За съжаление, въпреки примамливия си характер, залозите Над/Под са малко по-трудни от залозите, които предвиждат например победителя в мача. Има обаче много стратегии, които ще ви помогнат да победите букмейкърите с този вид залози. Представяме най-добрите стратегии за залагане на Over/Under във футбола.

Стратегия за залагане на над 1.5 гола

Търпението е добродетел, както вероятно вече знаете, а залагането на Над 1,5 изисква много търпение. Ще трябва да изберете два отбора, които вкарват много, но ще трябва да изчакате да направите своя залог до подходящия момент. Това е към 28-ата минута, когато резултатът все още е 0-0. Проверете статистиката на отборите, които смятате, че ще отбележат през второто полувреме. Ако статистиката не лъже, много вероятно е отборите да оправдаят вашата прогноза. Има и доста време до края на първото полувреме, така че залогът е много резонен.

Стратегия за залози на под 2.5 гола

Това е сравнително смесена стратегия. Трябва да изберете два отбранителни отбора, да направите залог под 2,5 преди мача и да направите залог на над 0,5 за първите десет минути. Ако гол е отбелязан през първите 10 минути, вие сте гарантирали печалбата си си. Ако резултатът е 0-0 след десет минути, то трябва да изчакате двубоят да завърши с под 2.5 гола, за да спечелите.

Стратегия за залози над 0.5 до полувремето

Първото полувреме на срещите предлага добри коефициенти за залагане на гол до почивката. Вие може да видите опцията Над 0.5 гола с високи коефициенти за доста мачове. Също така при много нисък коефициент за над 0.5 преди мач, вие може да изчакате двубоят да започне и при липса на голове до 15-ата минута, то тогава е време да направите залога за над 0.5 в първото полувреме и да спечелите добра печалба, ако падне така попадение.