Най-очакваното от Серия А: Наполи – Лацио

Двама от големите съперници в Серия А ще се изправят лице в лице този уикенд на стадион Сан Паоло в мач, който може да окаже голямо влияние за титлата. Вижте нашите прогнози за Наполи – Лацио.

Според операторите за онлайн залаганията в Италия, се очаква интересна битка между силната защита на Наполи, която ще се срещне с възстановената атака на Лацио, и какъв ще бъде резултата от мача? Имайки предвид горенаписаното прогнозите ни за Наполи – Лацио подсказват, че най-вероятният резултат е играта да бъде спечелената от Наполи. Като прибавим и факта, че те са домакини, Наполи са фаворит за доминиране в мача. Ако Лацио има шанс, то той може да стане реалност ако те натоварят своите противници, като отварят играта много рано; в противен случай защитната тактика на Лацио няма да запечата опасната зона срещу нападателното трио на Наполи.

Наполи – Лацио прогнози

Наполи са на върха на таблицата на Серия А само с една точка пред шест-кратния шампион, Ювентус. Ако Наполи се препъне в една игра, това ще им коства много. Те се радват на последователност в изпълненията и имат най-добър защитен рекорд през този сезон (14 допуснати гола). Така че, дори ако Наполи са в тясно състезание с Ювентус, техният положителен рекорд изглажда всички притеснения и ги прави фаворити в Efbet, за да спечелят следващия мач с коефициент 1.65.

От друга страна, Лацио отстъпват с 14 точки на лидера. Тяхната позиция пострада след като загубиха два последователни мача за първи път този сезон. И статистиката им срещу Наполи е пет загуби в последните шест мача на двата отбора. Тези слаби резултати на Лацио се дължат на слабата им защита, която в крайна сметка им струваше поражение с 4-1 срещу Наполи в първия кръг. В Efbet, коефициента на Лацио е 5.65, да спечелят мача.

Очаквания за броя на головете

Според онлайн операторите за залаганията в Италия челното място на Наполи в класацията, се дължи на спечелените от тях последни 7 мача, и това че вкараха поне по един гол във всяка среща. По същата линия Лацио се радва на най-добрия процент на реализация в атака с благословията на топ голмайстора на Серия А, Чиро Имобиле. Лацио са отбелязали поне един гол в последните 5 мача и се очаква да повишат този процент заради връщането на Сенад Лулич и Сергей Милинкович-Савич.

Средният брой голове в мачовете на двата отбора е над 2.5 гола. Затова коефициентите предполагат, че в срещата ще има много голове. При Efbet коефициента е 1.60, за да завърши мача с над 2,5 гола, докато при под 2,5 коефициентът е 2,25. Нашата препоръка е да заложите на игра с високи резултати, която вероятно ще завърши с победа за Наполи.