Три стратегии за футболни залози, които може да приложите в Palms bet

За да сте успешен залагащ на футбол е нужно да използвате стратегии, които са добре обмислени и имат за цел в дългосрочен план да ви донесат успех. В този материал ще ви запознаем с три стратегии за футболни залози, които е възможно да приложите в родния букмейкър Palms bet, който предлага залози на най-популярния спорт в света преди мач и на живо.

  1. Стратегия за залози на силни домакини – Домакинският фактор във футбола има значение. В някои първенства домакинството играе голяма роля и вие може да правите залози на отбори, които играят силно на собствен терен. Когато даден отбор е в добра форма пред своите фенове и посреща по-ниско класиран отбор и коефициентът е добър, то може да заложите на знак 1. Също така когато тим в страхотна форма у дома и серия без загуба от 6-7 или повече мача, посрещне по-силен отбор и коефициентите са в полза на гостите, то може да направите залог за двоен шанс 1Х.
  2. Залагане на късни голове – Стратегията за залози на късни голове се прилага на живо. Залозите се правят след 75 или след 80-ата минута в зависимост от коефициента, като е добре той да бъде над 1.70. Вие търсите в платформата за залагания на живо в букмейкъра отворени мачове, като например с резултат 2:1, 3:2, като дори и 1:0. Изоставащият отбор няма избор и ще трябва да търси попадение, като може да стигне до гол или съперникът му да вкара на контра-атака в края, та дори и в добавеното време.
  3. Права колонка от голове до полувремето – При тази стратегия се залага на пазара над 0.5 гола първо полувреме. Избират се резултатни първенства като Нидерландия, Германия, дори и Висшата лига на Англия, както и мачове на силни отбори като Ювентус, Интер, ПСЖ, Байерн и т.н. В някои мачове коефициентът за над 0.5 гола ще бъде нисък, но може да сформирате добра права колонка от 3-4 срещи и дори повече, като при успех ще имате добра печалба.