Стратегии за залагане на Първо полувреме / Краен резултат

Популярен пазар за залагания на футбол за тези, които търсят стойност и висок коефициент, е опцията Първо полувреме / Краен резултат, където играчите могат да залагат какъв ще бъде резултатът от мача на полувремето и след това при последния сигнал. Повечето от най-добрите сайтове за онлайн залагания предлагат пазара на полувреме /краен за всяка среща, така че няма да имате никакви проблеми да залагате на тази опция.

Пазарът на Първо полувреме / Краен резултат има много селекции. Залозите могат да се правят във всяка комбинация – от отбора домакин до победата както на полувремето, така и накрая на срещата, през равенството до почивката и след това гостуващият отбор да е победител при последния сигнал. Важно е да се отбележи, че пазарът важи само за редовните 90 минути на мача.

Защо да залагате на Първо полувреме / Краен резултат?

Тъй като има девет възможни резултата на този пазар за футболни залагания, ще получите по-големи коефициенти, отколкото обикновено може да намерите при пазара 1X2 (където има само три крайни изхода). Когато коефициентът е нисък за фаворита в срещата, вие може да го подкрепите на да води още на полувремето и да спечели мача, като така ще заложите на по-висока ставка и следователно ви очаква по-голяма печалба

Кога е най-доброто време за залагане на Първо полувреме /Краен Резултат и какви стратегии да използваме?

Ако наистина имате голям фаворит в срещата, то може да изчакате малко от началото на двубоя и да направите залог на живо за този отбор да води на полувремето и да спечели срещата. Опасността често е дали могат да вкарат по-силните отбори при по-малко оставащо време до почивката. Понякога може да ви е яд, че не сте заложили преди мача, тъй като пада ранен гол. Но коефициентите на живо на Първо/Краен са по-високи и от това може да спечелите.

Добра стратегия също при този пазар е да правите залози за Х/2 на Първо/Краен, когато гостът е по-добър отбор. Често до почивката няма попадения в такива мачове, след което отборът гост налага волята си и стига до успеха.