SBTech влиза на пазара за спортни залагания в Кипър

Европейският оператор за спортни залагания SBTech обяви старта на Winmasters.cy, първата платформа за спортни залагания, която ще работи на развиващия се кипърски пазар за залагания.

Тази стъпка е в следствие на подписването на споразумение за партньорство между SBTech и Winmasters през януари 2017 г. след успешен търг и въвеждане на съвместно управлявани споразумения за обслужване / подкрепа в Гърция и Румъния.

Съгласно условията на споразумението, Winmasters ще предостави услуги на SBTech на кипърските си играчи на гръцки и английски език.

SBTech е сред първите доставчици на залагания, които влизат на пазарите за залагания на Португалия, Чешката република и Румъния и е станал едва осмият оператор на спортни залози, който ще получи лиценз от Клас Б от Националния орган за залагания на Кипър.

В изявление, оповестяващо старта, главният изпълнителен директор на SBTech, Ричард Картър отдаде почит на своя екип от служители, като каза: „Успешното внедряване на пълното ни решение за операция на Winmasters в Кипър е благодарение на усилената работа на всички наши екипи и силата на партньорството ни с този уникален динамичен оператор.

Особено съм доволен, че SBTech отново е първият доставчик на спортни залагания на новорегулиран пазар – тенденция, която възнамеряваме да поддържаме. „

Христос Протопапас, директор продажби и операции в Winmaster, добави: „Радвам се, че нашите текущи взаимоотношения със SBTech продължават да дават резултат. Силата и гъвкавостта на фирмения спортбук и системите за back office, както и качеството ни отчитане в реално време, осигуряват стабилен растеж за нас навсякъде.

Скоростта, с която беше постигнато нашето лансиране в Кипър, ми дава голяма увереност, че ще постигнем всичките си цели на този вълнуващ нов пазар“.