Ladbrokes станаха спонсори на топ австралийски ръгби тим

Ladbrokes сключиха сделка за спонсорство с отбор от австралийската Национална ръгби лига. Голд Коуст Тайтънс, които ще се радват на спонсорството, са един от най-успешните австралийски ръгби отбори.

 

По силата на споразумението, чиито финансови условия не бяха оповестени пред медиите, марката на Ladbrokes ще се появява на ръкавите и в долната част на гърба на екипа на Титаните по време на сезон 2016.

 

Ladbrokes работи на австрилийския пазар от 2013 г. насам.

 

„Спонсорството е изключително важно за нашия клуб. Свързаните с него приходи ни помагат да гарантираме, че ще можем да осигурим възможно най-много ресурси на треньора Нийл Хенри и играчите, за да им дадем възможно най-голям шанс за успех“, каза главният изпълнителен директор на Голд Коуст Тайтънс Греъм Ейнсли.

 

„В замяна на това, не се съмнявам, че нашият отбор ще помогне на Ladbrokes да повиши популярността на марката си в Австралия и да увеличи своя пазарен дял.“

 

Саймън Джарвис, главен маркетингов директор на Ladbrokes Австралия, добави: „Регионът Голд Коуст е важен за нашите амбиции и ще продължим да развиваме нашата марка в него и да достигаме до нови клиенти.

 

Ние сме оптимистично настроени, че двете страни ще извлекат взаимни ползи от общото сътрудничество.“