Как да залагате онлайн – съвети и трикове

Светът на спортните залагания понякога може да обезкуражи и най-добрите играчи. И все пак онлайн залаганията не трябва да ви плашат!  Кои грешки трябва да се избягват, за да печелим от спортни залагания? Ще ви дадем някои съвети и трикове, за да залагате онлайн с пълно спокойствие.

Преди да скочите в света на спортните залагания, уверете се, че не се излагате на риск да играете за истински пари онлайн. Хазартът може да повлияе на вашия живот или живота на вашето семейство. Приемете хазарта като хоби и не залагайте твърде много пари за начина си на живот.

1. Възползвайте се от бонусите за добре дошли

Повечето букмейкъри предлагат бонус за добре дошли за всеки нов клиент. Това е най -добрият начин да започнете  да залагате в интернет. Развийте своя банкрол, като се възползвате от бонусите, предлагани от сайтовете за спортни залагания. Ще има и много други оферти след регистрация и първи депозит, от които може да се възползвате.

2. Заложете на различни букмейкъри

Всеки букмейкър предлага различни коефициенти. Залагането на тези коефициенти може да ви донесе големи печалби. Освен това, като се регистрирате в няколко букмейкъри, ще можете да се възползвате от няколко бонуси за добре дошли, както и да следите актуалните им промоции.

3. Анализирайте събитие преди залагане 

Направете проучване, преди да заложите. Анализирайте статистиката на всеки отбор, проучете формата на играчите, резултатите от предишни срещи и т.н. Всички данни, които можете да възстановите, ще ви позволят да излезете с повече или по -малко надеждна прогноза. Опитът ще направи останалото!

4. Управлявайте вашите залози

Ако искате да спечелите пари в дългосрочен план, ще трябва да следите всичките си залози. Някои играчи използват Excel файл, за да управляват своите спортни залози. Това е най-добрият начин да направите крачка напред и да анализирате вашите печеливши залози и залозите, които ви карат да губите пари.

5. Не залагайте на любимия си отбор

Залагането на любимия отбор не е най-добрият начин да залагате. Вашият анализ и особено окончателното ви решение може да са предубедени от любовта, която изпитвате към вашия любим отбор и да загубите пари.