Футболни стратегии от Betportal за залози през второто полувреме

В света на онлайн залаганията, играчите имат възможност да правят залози на живо. Вие може да залагате на всички спортове след тяхното начало – футбол, тенис, волейбол и т.н. Футболът е най-популярният спорт и най-залаганият на живо. За да имате успех в залозите, вие трябва да използвате бетинг стратегии, които може да вземете от интернет или като добър типстър да си изградите такива. С колегите от Betportal ще ви представим три бетинг стратегии за залози през второто полувреме на футболни мачове.

  • Залог за късен гол – търсим победното попадение – Първата стратегия на живо, която може да използвате, е да залагате на късен гол и да търсите победното попадение. Доста често фаворитите в мачовете стигат до успеха в края на срещите. Преди мач вие може да видите много ниски коефициенти за топ отборите като Реал Мадрид и Барселона, когато играят у дома мачове от испанското първенство. На живо обаче при равен резултат към 80-ата минута, ставките се променят и са доста по-високи. Вие може да потърсите късен гол за водещите отбори и да се опитате да спечелят срещите си.
  • Залог за над 1.5 гола до края на мача – Този за залог се прави в началото на второто полувреме. Особено когато гледате футболен мач на живо и виждате, че атаките се редят една след друга, то може да потърсите поне два гола в оставащото време до края на мача. Коефициентът със сигурност ще е доста атрактивен, като най-добре е да направите този залог около 55-ата минута.
  • Залози на корнери след 80-ата минута –  Онлайн букмейкърите предлагат залози за корнери на живо. Вие може да спечелите доста добри пари, тъй като има различни линии и коефициентите са високи. Тук за залог трябва да потърсите отбор, който ще атакува с всички сили след 80-ата минута, тъй като резултатът не го устройва. Това естествено може да доведе до корнери, като основната линия обикновено е за още 2-3 корнера в мача.