Залози за президентската надпревара през 2020

Доста вероятно е Тръмп и Клинтън да изкарат само един мандат

Не, в това заглавие няма печатна грешка, дори преди победителят в тазгодишната надпревара да не е известен, Ladbrokes наистина имат поставени залози за това кой ще спечели в надпреварата за Белият дом през 2020. Това, което се чудим, обаче, е дали Хилари Клинтън и Доналд Тръмп ще решат да изкарат само един президентски мандат.

Причините поради, които се появява въпросът за мандата идват от доста коментираните напоследък здравни проблеми на Клинтън, които може да я отстранят от поста дори преди следващата кампания.

Но без значение каква ще е причината да не се включи през 2020, нейният вицепрезидент, който ще бъде с нея до 2020, Тим Кейн, може да се окаже най-добрият вариант в този сценарий. Той може и да бъде следващият президент, а брокерът му дава доста добър коефициент.

Що се отнася до Доналд Тръмп, въпреки публикациите, президентът на Съединените щати няма толкова власт, колкото някои си мислят. Ако Доналд Тръмп стане президент, той ще остане разочарован от системата на управление, разделението на властта и проверките, на които са подложени повечето хора в Белият дом.

Това прави доста вероятно той да не се кандидатира за втори мандат заради това, че няма да е в състояние да взима решение, така както в бизнес света, все пак той не е с кариера на политик. Така, ако Тръмп се отдръпне, това ще облагодетелства Майк Пенс.

Както при Хилари Клинтън, може да се окаже, че по време на президентските избори през 2020, Майк Пенс може вече да е действащ президент.

Това, което видяхме до момента от Майк Пенс е уверен и уравновесен политик, който ако беше кандидат за президент, вероятно щеше да победи Хилари. Но като човек, с тези виждания за правата на гей обществото и отказът от лечение на болните от СПИН, някои го квалифицират като подъл фанатик и недостоен за президент, но не се знае дали на това би се обърнало внимание при евентуалната му кандидатура.

Така, че Тим Кейн и Майк Пенс са добър избор за залагане на президентската надпревара през 2020.