Залозите на електронен футбол са все по-популярни

Електронните футболни залози са на виртуални футболни игри. Анимацията на игрите се основава на мачове от FIFA 21, които се играят на Playstation. Играе се индивидуално, по двойки или в отбор. Правилата на мачовете от FIFA 21 не се различават от нормалния футбол, така че когато залагате, от тях възникват същите пазари или опции. Има обаче една основна разлика. Игрите са значително по-кратки с продължителност от осем или дванадесет минути . За спортния залагащ това всъщност създава значително предимство. В рамките на няколко минути ще разберете дали вашите залози на електронен футбол са спечелили или загубили.

Историята на игрите на FIFA

Играта FIFA е една от най-популярните игри на Playstation поради близостта си до реалността. Канадската компания EA Sports стои зад този електронен футбол. Между другото, първата версия на FIFA беше пусната през далечната 1993 година. Оттогава всяка година има нова версия с обновени лиги, играчи и рейтинги на играчите. Игрите на FIFA станаха все по-добри и по-добри. Вариантът FIFA 21, който сега е 29-ото издание на играта, беше пуснат в края на септември 2020 г., като може да се играе на Microsoft Windows, Playstation 4, Xbox One и Nintendo Switch. Играчите могат да избират измежду 30 официални лиги, 700 клуба и 17 000 играчи.

Залагания на електронен футбол

Как точно изглеждат залозите за електронен футбол? Основният залог е нормалният залог за победа, равенство или загуба, т.е. на 1, X или 2. Букмейкърите също така предоставят на електронните футболни залози някои добре познати и популярни пазари във футбола. Най-добрите доставчици на спортни залагания са с над 30 опции за залагане на игра. Ето няколко примера:

  • Двоен шанс 1X, X2 или 12
  • Общ брой голове азиатски голове над / под
  • Голове над / под
  • Брой голове домакин или гост
  • Точен резултат
  • Залагания на полувреме / краен
  • Първи или последен гол
  • Комбинирани залози за резултат и гол

Има и дългосрочни залози за общия победител за някои форми на турнири, например в серията E-Soccer.