Заложете на квалификациите за Световното първенство

Членовете на Bwin вече могат да залагат на някои държави да се класират за Световното първенство, както и на всички квалификационни мачове за УЕФА, преди да се проведат!

Първите квалификационни мачове на УЕФА започнаха през септември 2016 г. и ще продължат до ноември 2017 г. Редица отбори вече са осигурили своето място в Световната купа през 2018 г., докато други все още се борят за такова.

Световноизвестният спортбук на Bwin позволява на членовете си да залагат на отборите, които според тях ще се класират за Световното. Тези от Вас, които обичат да залагат на спорт, ще открият невероятни коефициенти тук. Нека да разгледаме коефициентите на отделните страни да се класират.

Коефициент на Англия да се класира: 1.005

Англия не е успяла да се класира за Световното първенство три пъти в историята на турнира. Те са един от само 8 отбора, които някога са печелили Световното първенство, но не успяват да повторят този успех през последните години. Все пак Англия има един от най-силните национални отбори в света и е почти сигурно, че ще се класира тази година с 4 победи и само 1 равенство в своята група.

Глупаво ще е да заложите на Англия на този етап, тъй като те имат много нисък коефициент 1.005 да играят в Русия през следващата година. Сегашният им отбор е изключително силен в момента и не би било изненадващо да видим Англия наредена на върха в списъка на фаворитите за залагания на Световното първенство през 2018 г.

Коефициент за Шотландия да се класира: 8.00

Шотландия почти не присъства е историята на успехите на Световната купа, както Англия например, но те успяха да играят в 8 различни световни турнира, но никога не са напреднали отвъд първия кръг. Тази година Шотландия е чудесен избор за залог на квалифицираща се държава в Световното първенство. Те имат реален шанс при напредък с победа в следващата си игра.

Следващия квалификационен мач на Шотландия ще се проведе на 10 юни срещу Англия. В момента Bwin изброява коефициент за Шотландия да се класира за Световното първенство през 2018 на 8.00.

Коефициент за Република Ирландия да се класират: 1.80

Ирландия до този момент се представя добре в квалификациите за Световното през 2018 г. Досега са с 3-2-0, като има забележителни победи над Грузия, Молдова и Австрия. Ако искате да заложите на класирали се отбори за Световното първенство, залогът за Ирландия става все по-логичен.

Момчетата в зелено също имат изключително талантлив отбор точно сега, което бе очевидно от израстването им с нокаут в УЕФА Чемпиъншип през 2016 г. С коефициент 1.80, Ирландия не е сред най-доходоносните отбори, на който да заложите, но изглежда е сред най-сигурните.

Коефициента на Уелс да се класира: 2.62

Отборът на Уелс е играл само в едно Световно първенство в своята история, но много експерти по футболни залози, смятат, че тази страна ще се представи много добре в турнира през 2018 г. въз основа на представянето им през квалификациите в груповата фаза. От май 2017 г. Уелс седи точно под Ирландия със 7 точки и най-вероятно ще се изкачи в класацията с победа над Сърбия през юни.

Не много онлайн оператори за спортни залагания във Великобритания дават на Уелс добри шансове да спечелят турнира. Те се радват на някои невероятни играчи като Гарет Бейл и Аарон Рамзи, но са сериозни аутсайдери за този пазар с коефициент 201.00.

Ако искате да заложите на квалификациите за Световното първенство, се отправете към Bwin. Тук ще намерите пълен списък с коефициенти за различни пазари и широка гама от други възможности за футболни залози.