Топ фаворити за залагания в Мастърс 2017

Ако сте фен на голфа трябва да проверите коефициентите за фаворитите за победа в Мастърс 2017, определени от Bwin и поставите залог за победител!

Мастърс се счита за най-престижния турнир в голфа. Всички от най-добрите играчи в света се състезават за парична награда и честта да носят зеленото яке, но в крайна сметка само един успява. Вече се очертаха редица фаворити. Нека да разгледаме коефициентите им.

Джордан Спийт: 7.50

С победа си в AT&T Pebble Beach Pro-Am и 9th PGA, още ненавършил 24, Джордан Спийт е определян от мнозина като един от най-добрите млади голфъри в историята. Най-голямата победа на Спийт дойде през 2015 г., когато той победи Фил Микелсън и спечели Мастърс турнира, превръщайки се във втория най-млад човек в историята, постигнал това на възраст под 22.

Всичко това го изпрати до 2то място в голф класацията, и затвърди позициите му като може би най-добрият млад голф играч за последните 50 години. Спийт игра чудесно в Мастърс 2016, но не успя да измъкне победата. Сега, той се определя от почти всички онлайн букмейкърски къщи във Великобритания като един от топ фаворитите за залагания да спечели Мастърс 2017.

Много голф експерти за залагания залагат на Спийт да получи второто си зелено яке тази година. В момента, Bwin е определил коефициента му да спечели Мастърс 2017 турнир на 7.50. Този млад спортист има светло бъдеще, а небето е граница за това, което той може да постигне.

Дъстин Джонсън: 9.00

Номер 1 класираният голфър в света е неизненадващо един от фаворитите за залагания да спечели Мастърс 2017. Дъстин Джонсън е един от най-добрите в голфа днес, и е класиран в Топ 5 на световната ранглиста в продължение на много години.

2016 беше най-добрата година в кариерата на Джонсън. Той печели редица PGA Tour събития и е определен като PGA играч на годината. Той започна 2017 г. като завърши два пъти в топ 10 в първите си четири събития и спечели Genesis Open. Тази победа изпрати Джонсън до първото място в класирането, и го прави един от най-добрите голфъри, на които да се правят залози през 2017 г.

Както споменахме преди, Джонсън е един от най-добрите в Мастърс 2017 турнира и е фаворит за залагания. Коефициента му за победа е определен на 9.00. Не би било изненада видим него и Спийт на финала.

Рори МакИлрой: 12.00

Топ голфъра на Европа за 2017 г. е роденият в Северна Ирландия, Рори МакИлрой. Рори отдавна е смятан за един от най-добрите голфъри в света, и до ден днешен е най-младият играч в историята, който спечели повече от $ 10 милиона в печалби от European и PGA турнири.

2016 не беше толкова успешна за МакИлрой колкото 2014, но той все още играе чудесно. Той спечели Купата FedEx и помогна на отбора на САЩ да спечели купата Райдър. Рори ще се опита да повтори успеха, който имаше през 2012 г. и 2014 г., но е изправен пред силна конкуренция от гореспоменатите Спийт и Джонсън.

Не е голяма изненада, че Рори МакИлрой е един от фаворитите за залагания да спечели Masters 2017. Той е един от най-конкурентните голфъри в турнирите, а сега има богат опит, на който да се опре. Коефициента за Рори МакИлрой да спечели Мастърс 2017 в момента е определен на 12.00 според Bwin.