Могат ли Кавс все още да спечелят НБА финалите?

След две трудни загуби от Уориърс, много фенове на баскетбола се питат сега, дали Кавалиърс все още могат да спечели финала на НБА?

Голдън Стейт Уориърс са в средата на една от най-добрите си серии в историята на НБА . Те са спечелили всяка една игра досега, а дори и някои онлайн оператори за спортни залози в САЩ изброяват коефициентите им да спечелят поредицата с 4-0 като фаворит за залагания.

Следващия мач в серията е между Уориърс и Кавалиърс той ще се проведе на 8 юни. В предстоящия мач Уориърс влизат като значителен фаворит за залагания с коефициент 1.63 в WINBET.

Победата в следващата серия ще бъде от решаващо значение за Кливланд. Могат ли Кавс все още да спечелят финалите на НБА, ако затворят поредицата с 2-1? Това остава да се види. В момента коефициента на Кливланд да спечелят следващия си мач е 2.33, според WINBET.

Уориърс – Кавс коефициенти за залагания за серия

Както споменахме по-рано, Уориърс са значителните фаворити, за да спечелят цялата серия. Една загуба в поредицата изглежда възможна като се има предвид нивото на конкуренцията, а коефициента за тях да спечелят с 4-1 е 2,50 в Betfair.

Никой не знае дали Кавс може да направи американските новини за хазарт с победа. В момента коефициента да спечелят с 4-2 е 34.00. Може ли Кавс все още да спечели финалите на НБА с победи в следващите четири мача?

Много сайтове за онлайн залагания предлагат коефициенти за срещата на Уориърс и Кавалиърс. Но най-добрите можете да намерите в WINBET и Betfair, освен това ще откриете и пълен списък с коефициенти за НБА 2017.