Коефициенти за мача на Джошуа и Молина

Малко преди битката в тежка категория, нека погледнем какви са коефициентите

Световният шампион на Международната боксова федерация (IBF) в тежка категория, Антъни Джошуа, има 17 професионални битки зад гърба си, които е спечелил със 17 нокаута.

От друга страна, американецът Ерик Молина има 25 мача, 3 от които е изгубил, а 19 е спечелил с нокаут. Срещата между двамата професионалисти ще се проведе на 10 декември в Манчестър Арена.

Както може би очаквате, коефициентите за битката на Джошуа и Молина са в полза на шампиона от Великобритания Антъни Джошуа, но както всички знаем, в бокса в тежка категория един удар може да промени всичко. Все пак, Джошуа трябва да бъде фокусиран и концентриран във вечерта на мача.

Ако смятате, че Антъни Джошуа може да спечели битката, най-добрите коефициенти можете да откриете в Betfred и Ladbrokes – 1/25. Ако все пак искате да заложите на по-подценяваният боксьор, най-високи коефициенти можете да откриете в PaddyPower – 14.00. Все пак, равният резултат се смята за почти невъзможен от PaddyPower, с коефициент 50.00!

Както можете да видите, с най-добрите коефициенти на Джошуа, не можете да направите кой знае какви пари.

Нека погледнем и какви са коефициентите за различните начини за победа.

Betfred, PaddyPower и Ladbrokes дават най-добрите коефициенти (1/10) за победата на Антъни Джошуа чрез нокаут или технически нокаут.

Победата на Джошуа чрез съдийско решение в някой от 12-те рунда предлага далеч повече стойност. Заложете с PaddyPower, за да се възползвате от най-добрият коефициент – 8.00.

Ако Молина успее да издържи до втората половина на битката, победата на Джошуа с нокаут или технически нокаут предлагат много по-голяма стойност.

Все пак, много хора мислят, че Джошуа ще си свърши работата в първите три рунда, а коефициентите показват точно това.
Но нека видим какво каза самият Джошуа пред Sky Sports:

Предполагам, че срещата ми с Ерик Молина може да продължи 12 рунда. Трябва да съм готов психически и за такова развитие на мача. Не искам двубоя да се развие, както при Дионтей Уайлдър.“

„Молина ще даде всичко от себе си. Всеки боксьор има амбиция.“