£ 750k са заложени в борсата на Betfair на „UK 2017 General Election“ пазара

Betfair Politics декларира £ 750,000 в залози в своята борса за залагания през първите 24 часа след откриването на „UK 2017 General Election“ пазара й.

Операторът пусна пазара, малко след като премиерът Тереза Мей изненада нацията, като призова за незабавни избори, за да укрепи мандата на преговарящата по Брексит партия.

За медиите, Betfair Politics съобщава, че вижда силна подкрепа на консервативната партия, която според тях ще спечели с „пълно мнозинство“ и ще си осигури „най-много места“. Откакто отвори своя пазар, Betfair съобщи, че 88% от обема на търговията в борсата насърчава победата на „Консервативната партия с пълно мнозинство“ на 8 юни.

Борсата за залагания на Betfair има малка надежда за Лейбъристката партия, която в момента е подкрепена с регистрирани 18/1, за да „спечели най-много места“.

Говорителят на Betfair, Наоми Тотън, коментира за пазара: „Консерваторите вече имаха шансове да спечелят повечето места преди съобщението на Тереза Мей и сега се търгуват с 93% шанс да го направят. Победа с мнозинство от Tory също се търгуваше с 4/5 рано сутринта във вторник, което означаваше 57% шанс, докато те бяха подкрепени на ниско ниво с 1/8 след обявяването на изборите, давайки на синята партия предполагаемата 89% вероятност да спечели с пълно мнозинство.

„Въпреки че либералните демократи все още са около 50/1, една четвърт от всички залози, нанесени на пазарите“ Най-много места „, са на партията на Тим Фаррън, като комарджиите може би очакват тяхната антибрексистка позиция да бъде заплатена по някакъв начин „.