Ще се класира ли Чехия за Световното първенство по футбол през 2018?

Един от най-важните въпроси в Група С на квалификациите е дали Чехия ще успее да се класира за Световното първенство?

Според букмейкърите, националният тим няма шансове да спечели Група С в квалификациите. За жалост, те са в една група с носителят на купата за 2014 – Германия, които не само са най-големите фаворити в групата, но също са и сред фаворитите за спечелването на престижният футболен турнир през 2018.

Най-безопасният залог

Ако искате да заложи на Германия и спечелването им в Група С, няма как да се надявате на голяма печалба. Коефициентите са доста ниски, т.к. Германия е най-големият фаворит още от самото начало, но и се представят като истински победители след четирите квалификационни игри – те спечелиха игрите, имат предимство от 5 точки от вторият в класирането и е сигурно, че ще спечелят в групата си.

Никой не успя да отбележи дори и един гол срещу тях, докато те удариха мрежата 16 пъти. Коефициентът на Германия за спечелване в групата е 1,02 в Bwin, но и коефициентите им за спечелването на Световната купа също са добри. В Betway те са с 6,50. Това е най-сигурният залог, който можете да направите, т.к. букмейкърите вярват, че те са най-силният национален отбор днес.

Ще бъде трудно за Чехия да се класира за Световното

Както споменахме по-рано, Чехия е в една квалификационна група с Германия. Това ги дръпна назад от самото начало, що се отнася до шансовете им да се класират. В още самото начало, те бяха вторият фаворит в Група С. Все пак, нещата не изглеждат така напоследък.

Днес, Чехия изненадва всеки един букмейкър с четвъртата си позиция, Те имат предимство пред Норвегия и Сан Марино. Азербайджан и Северна Ирландия са по-добри от тях до момента, а Чехия изостава с две точки след 4 игри. Всъщност, те ще трябва да избегнат такива разочароващи загуби, ако искат да достигнат до втората позиция.

Все пак, те все още имат време, за да подобрят резултатите си, а повечето бетинг сайтове очакват те да го направят. Betway им дава коефициент от 17,00, за да се класират в групата си. Ако силно вярвате, че може и да достигнат първото място и да грабнат купата, можете да направите сериозна сума пари с коефициента им от 101,00.