Три виртуални спорта, на които можете да заложите

Ако сте в настроение за спортни залози, но няма игри, не се притеснявайте

Тук сме събрали три от най-добрите виртуални спортове, на които можете да заложите в SkyBet.

Залагането на виртуални спортове става все по-популярно през годините. Технологичният напредък направи тази нова форма спортни залози почти толкова вълнуващи, колкото и реалните, а това е един прекрасен начин да тренирате залагането си, ако сте нови в това. Нека погледнем кои са тези три виртуални спорта.

Заложете на Virtual Football

Огромната популярност на игри като FIFA спомогна за отварянето към изключително доходният пазар на залози на виртуален футбол. Повечето букмейкъри предлагат тази вълнуваща форма на спортни залагания, но какво точно е това?

На практика, виртуалният футбол е компютърно генерирана версия на футболен мач. Виртуалните игри се стриймват на живо за играчите, които имат редица бетинг варианта, точно както се случва и при нормалните футболни игри.

SkyBet е един от най-добрите сайтове, които предлагат залози на виртуален футбол, т.к. те играят игрите на базата на истински отбори. Например, можете да гледате и залагате на виртуален мач между Съндърланд и Лийдс. Това не е само развлечение, а и чудесен опит за залагане на реални игри.

Заложете на Virtual Horse Racing

Ако се радвате на конните надбягвания, със сигурност ще обикнете и залагането на виртуалният им вариант. Това може да е един от най-популярните виртуални спортове, на които можете да заложите, т.к. надбягванията се случват на всеки 10 минути, а играчите имат широк рейндж от залози.

Точно, както и при истинските надбягвания, всеки кон има коефициент за първо място и играчите могат да залагат на победителя. Няма как да ви доскучае, т.к. ако търсите къде да сложите парите си, а няма надбягвания в момента, проверете тази невероятна виртуална възможност. Кой знае? Може и да влезете в новините като се превърнете в най-добрият играч, с най-точните прогнози.

Заложете на Virtual Geryhound Racing

Подобно на Virtual Horse Racing, това е една от най-вълнуващите форми на залагане. Тези надбягвания се случват на всеки 10 минути и както можете да очаквате, позволяват на играчите да правят различни типове залози.

Едно от най-добрите неща тук е, че не трябва да се чувствате виновни за това как третират кучетата.

Тази форма на залагане вероятно ще продължи да расте в бъдеще, но засега това са трите най-добри форми на виртуални залози. Какво чакате? Посетете SkyBet днес и вижте сами тези невероятни възможности за залагане.